FAPI Member 2.2.26 - en to zh_CN translation catalogue (43 entries)

note: Plugin Name of the plugin
en: FAPI Member
zh_CN: FAPI 成员

note: Description of the plugin
en: Plugin FAPI pro jednoduchou správu členských sekcí na webu.
zh_CN: FAPI 插件，用于轻松管理网站上的会员版块。

en: Člen
zh_CN: 成员

en: FAPI Member - API e-mail
zh_CN: FAPI 成员 - API 电子邮件

en: FAPI Member - API key
zh_CN: FAPI 成员 - API 密钥

en: FAPI form
zh_CN: FAPI 表格

en: Prodejní formulář
zh_CN: 销售表格

en: -- vyberte prodejní formulář --
zh_CN: -- 选择销售形式 --

en: Zobrazit blok pokud návštěvník
zh_CN: 如果有访客，则显示区块

en: je člen sekce/úrovně
zh_CN: 是科/级成员

en: není členem sekce/úrovně
zh_CN: 不属于科/级

en: zobrazit všem návštěvníkům (vybrané sekce a úrovně se ignorují)
zh_CN: 向所有访客显示（忽略选定的部分和级别）

en: Členské sekce a úrovně
zh_CN: 成员部门和级别

en: Přiřazené sekce a úrovně
zh_CN: 分配的章节和级别

en: Upravit ve FAPI Member
zh_CN: 在 FAPI 成员中编辑

en: Nemáte potřebná oprvánění.
zh_CN: 你没有必要的烫伤。

en: Výběr úrovně
zh_CN: 等级选择

en: Výběr sekce
zh_CN: 科室选择

en: Prosím, zvolte jednu ze stránek, kam chcete vstoupit
zh_CN: 请选择您希望输入的页面之一

en: Vstoupit
zh_CN: 进入

en: Přihlašovací jméno
zh_CN: 登录名

en: Heslo
zh_CN: 密码

en: Zapomněli jste heslo?
zh_CN: 忘记密码？

en: Přihlásit se
zh_CN: 登录

en: Uživatel
zh_CN: 用户

en: Odhlásit se
zh_CN: 退出登录

en: neznámá sekce nebo úrověň
zh_CN: 未知部分或级别

en: uživatel není přihlášen
zh_CN: 用户未登录

en: bez přístupu
zh_CN: 无障碍

en: neomezeně
zh_CN: 无限制

en: neznámá úrověň
zh_CN: 未知级别

en: Bude odemčeno
zh_CN: 将解锁

en: Neomezeně
zh_CN: 无限制

en: zobrazit všem návštěvníkům (vybrané sekce a urovně se ignorují)
zh_CN: 向所有访客显示（忽略选定的部分和级别）

en: (všechny propojené účty)
zh_CN: (所有关联账户）

en: Vyberte účet FAPI
zh_CN: 选择 FAPI 账户

en: Vyberte prodejní formulář
zh_CN: 选择销售表格

en: Načítání dat, počkejte prosím...
zh_CN: 正在加载数据，请稍候...

en: <<< Vyberte prodejní formulář z bočního menu >>>
zh_CN: <<< 从侧菜单中选择销售表格 >>>>

[ctx: block title]
en: FAPI Member - block extender
zh_CN: FAPI 成员 - 区块扩展器

[ctx: block title]
en: FAPI form
zh_CN: FAPI 表格

[ctx: block description]
en: FAPI form widget.
zh_CN: FAPI 表单部件。

[ctx: block keyword]
en: form
zh_CN: 组成
